Tankreiniging - Spinners

BETE Spinners zijn op vloeistofdruk roterende sproeiers. Het debiet wordt mede bepaald door een centrale toevoer boring. Deze beïnvloedt de rotatiesnelheid, die zo laag mogelijk gehouden wordt om de reinigende werking van de sproeier positief te beïnvloeden. De vloeistof die door de sleuven sproeit (als vlakstralers) heeft zo de tijd om gericht op de wand van de tank te slaan.

Spinners zijn vloeistof aangedreven tankreinigingsproeiers die de reactiekracht van de sproeimedia gebruiken om de rotatie van de sproeikop aan te drijven. Deze bieden volledige 360°-dekking en efficiënte reiniging door impact en herhaling. Roterende sproeiers verhogen de efficiëntie van het wassen van tanks in vergelijking met statische sproeiballen, wat tijd en geld bespaart door het verbruik van water en reinigingsmiddelen te verminderen, terwijl de uitvaltijd wordt verkort.

Consultancy & maatwerk

Wij adviseren u graag over tankreiniging spinner sproeiers van BETE. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.