Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is een toepassing waarvan u hoopt het nooit nodig te hebben, maar met het juist implementeren van diverse oplossingen de veiligheid kan verhogen en de eventuele schade enorm kan beperken. Zeker in veeleisende en bedrijfskritieke omgevingen is brandpreventie van groot belang. Wij bieden oplossingen van EmiControls en BETE sproeiers voor diverse industrieën en toepassingen.

background
 • BETE Brandbeveiliging sproeiers

  BETE biedt veel hoogwaardige sproeiers voor open-type deluge, watermuren en watermist brandbeveiligingssystemen. Het is bewezen dat ze werken in de meest veeleisende en bedrijfskritieke omgevingen. Ze worden vertrouwd voor de bescherming van offshore boor- en productieplatforms, opslag- en overslagstations voor aardolie, LNG-tanks, raffinaderijen en andere waardevolle industriële complexen en apparatuur. BETE is een belangrijke leverancier van “high performance nozzles” en “fixed fire protection”” voor offshore boor- en productie platforms, voor op- en overslag stations, maar ook voor een breed scala aan industriële en commerciële installaties.

  In nauwe samenwerking met bedrijven en industriële consortia zetten de nieuwste ontwerp-innovaties van BETE de toon op het gebied van brandbescherming op platform- en boorput koppen, op het gebied van creëren van watergordijnen en bij het verminderen van giftige gasuitstoot. Deze FireFighting (FiFi) sproeiers zijn zeer geschikt om offshore platforms, opslagtanks, gevaarlijke laadruimten, apparatuur opslagdepots, kolen transportbanden, brandstof- en vulkaniseerdepots, magazijnen, munitie opslag, personeel- en evacuatieverzamel gebieden, apparatuur en andere bouwwerken tegen brand te beschermen.

  brandbeveiliging

 • Brandbeveiliging met behulp van EmiControls

  Waterverneveling is een belangrijk element is in de succesvolle en efficiënte bestrijding van brand. Tot nu toe kon het potentieel ervan echter slechts in beperkte mate worden benut, omdat het niet mogelijk was om watermist op grote afstand te werpen. Door het te combineren met een turbine van EmiControls wordt dit probleem echter opgelost.  Watervernevelingsturbines bieden naast een hoge effectiviteit ook nog de besparing op hulpbronnen. Met de producten van EmiControls bieden we brandbeveiligingsoplossingen aan zoals een volledig geautomatiseerd systeem dat werkt op basis van infrarood dat al dan niet gecombineerd kan worden met diverse sproeiers. Het EmiControls Automatisch Blussysteem is een optimaal op elkaar afgestemd pompstation en vormt de basis voor een optimaal functionerend blussysteem. Het pompstation is niet alleen de watervoorziening, maar ook het centrale element van elk brandbeveiligingssysteem. In geval van een calamiteit moet deze betrouwbaar en 100% operationeel zijn. Het systeem werkt volledig automatisch en is volledig aangepast aan de wensen en behoeften van de klant – rekening houdend met lokale omstandigheden.

 • Consultancy & maatwerk

  Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingen voor brandbeveiliging. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg