Injectie van chemicaliën

BETE sproeikoppen maximaliseren de efficiëntie bij injectietoepassingen van inhibitoren, aangezien ze de vloeistof van de inhibitor verstuiven en verdelen in het vat of de processtroom om corrosie of afzetting te voorkomen.

background
 • Efficiënt injecteren van chemicaliën

  Systemen en processen kunnen prestatieproblemen hebben die verband houden met corrosie of kalkaanslag in componenten zoals leidingen, warmtewisselaars, pompen en kleppen. Corrosief bederf kan de veiligheid en integriteit van een systeem aantasten door materialen en componenten aan te tasten. Schaalopbouw kan de efficiëntie van een proces beïnvloeden door de stroomdoorgangen te verminderen en mogelijk de gehele of een deel van een processtroom te blokkeren. Zware kalkaanslag kan afbreken en stroomafwaarts apparatuur verstoppen of beschadigen.

  Injectie van chemicaliën

 • Scavenger injecties

  Scavengers zijn vloeibare chemicaliën die kleine hoeveelheden gevaarlijke of problematische verbindingen neutraliseren en verwijderen uit bulkvloeistofstromen, meestal waterstofsulfide (H2S). H2S-verwijdering is van cruciaal belang om dure schade aan de infrastructuur te voorkomen en te zorgen voor naleving van milieu- en veiligheidsvoorschriften.

  BETE sproeikoppen verstuiven en verdelen de neutraliserende vloeistof in de processtroom, waardoor het reactie oppervlak voor H2S en andere problematische verbindingen in de pijpleiding wordt vergroot. Dit wordt onder andere veel toegepast bij aardgas- en oliepijpleidingen, warmtewisselaars en verwerkingsfabrieken.

 • Consultancy & maatwerk

  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke sproeikoppen voor u geschikt zijn bij de injectie van chemicaliën. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg