Reinigen dwangmenger

Op uw betonmortel centrale is het inwendig goed schoonhouden van de dwangmenger cruciaal. Minimaal één keer per werkdag zal de dwangmenger van binnen gereinigd moeten worden. Oorspronkelijke reiniging systemen op hoge druk werken vaak niet meer. Met name door gebruik in een abbrasieve en stoffige omgeving is uw kostbare hoge drukpomp zeer gevoelig voor storing. Elke dag minimaal een uur (vaak nog langer) met de hand te reinigen is vaak geen uitzondering.

background
  • Mogelijkheden reinigen dwangmenger

    Wij kunnen u een oplossing hiervoor bieden. De BETE Orbitor 100 is een eenvoudig geconstrueerde, maar wel zeer krachtig reinigende sproeikop met 4 roterende puntstraal sproeiers. Dankzij de dubbele rotatie komen de puntstralen op elke vierkante centimeter van de wand van de menger. Ook het roerwerk, dat tijdens de reiniging langzaam draait, wordt hierdoor gereinigd. De Orbitor 100 kan soms op de aansluitpunten van de oorspronkelijke hoge druk sproeiers.

    Gebaseerd op de grootte van uw menger, het beschikbare debiet en de druk wordt de juiste uitvoering gekozen en op maat gemaakt voor de optimale combinatie van kracht en effciency. De Orbitor 100 is praktisch onderhoudsvrij. Preventief onderhoud is zelf eenvoudig en snel uit te voeren.

    In combinatie met een minder storing gevoelige en voordeligere lage drukpomp (circa 5 a 6 bar) geeft dit uitstekende en vooral tijdbesparende resultaten. Vaak kan een bestaande pomp toegepast worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke ionisatie apparatuur geschikt is voor uw toepassing. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg