Verdampingsverwijdering

Veel industrieën produceren overtollig water dat vaste deeltjes bevat. Deze fijnstof moet op verantwoorde wijze worden afgevoerd. Het scheiden van de deeltjes van het water wordt vaak bereikt door het water in vijvers te plaatsen waar de zon het water verdampt. De vaste deeltjes kunnen vervolgens worden teruggewonnen en verwerkt.

background
  • Verdampingsverwijdering door middel van sproeiers

    Omdat verdamping alleen vanaf het oppervlak van de vijver kan plaatsvinden, zijn operators genoodzaakt lang te wachten tot het water is verdampt of het oppervlak van grote vijvers te vergroten. Een alternatieve en effectieve manier om hetzelfde doel te bereiken, is door het water met sproeiers in de lucht te sproeien. Door het water uit de vijvers in de lucht te sproeien en te verstuiven, vergroten sproeikoppen het oppervlak van het water dat aan de lucht wordt blootgesteld aanzienlijk, waardoor de verdampingsefficiëntie wordt verbeterd en de grootte die nodig is voor de vijver wordt verkleind.

    Verdampingsverwijdering

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We kijken graag welke mondstukken voor verdampingsverwijdering voor u geschikt zijn. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg