Voedingsindustrie

Spraybest beschikt over vele tientallen jaren ervaring in het leveren van effectieve oplossingen voor talloze toepassingen in de voedingsindustrie. De sproeiers van BETE kunnen ingezet worden in toepassingen zoals coaten, koelen, bevochtigen, reinigen en sproeidrogen. De EXAIR perslucht producten kunnen onder andere worden gebruikt om producten droog te blazen, het wegnemen van statische ladingen, koelen van producten en schakelkasten. Munters druppelafscheiders kunnen worden toegepast bij het onttrekken van vocht uit een gasstroom.

background
  • Toepassingen binnen de voedingsindustrie

    U kunt bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheden om de luchtvochtigheid te reguleren in voorraadkamers of kassen, tijdens het rijzen en bakken of het toevoegen van water om uitdroging van producten te voorkomen. Ook het reinigen van tanks of diverse producten zoals mixers, blenders en ovens behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan bewaarbakken of mengkommen waar smaakstoffen in worden bewaard, maar ook het reinigen van transportbanden of het spoelen van bepaalde producten of ingrediënten zoals het wassen van groenten.

    Stofbestrijding, invetten en coaten behoren ook tot de mogelijkheden, van het aanbrengen van ontsmettingsmiddelen tot het invetten van pannen of vormen. Ook hebben wij vele oplossingen voor het droogblazen van bijvoorbeeld flessen en komen of het sproeidrogen van poeders uit diverse oplossingen. Tot slot kunt u denken aan het verhelpen van statische ladingen (ioniseren van folies in verpakkingslijnen) tot het ontvochtigen van gassen door het vocht te verwijderen met behulp van druppelafscheiders.

  • Consultancy & maatwerk

    Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingen binnen de voedingsindustrie. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten die graag met u mee denken. Zo bieden wij u graag een maatwerk oplossing aan. Neem contact met ons op voor advies.

Sproeiers voor de voedingsindustrie

Contact

Neem gerust contact op met onze specialisten en omschrijf uw toepassing en doelstellingen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw probleem. Maak gebruik van onze expertise en optimaliseer ook uw industriële proces.

info@spraybest.nl

+31 (0)20 497 67 80

Zwanenburgerdijk 335
NL-1161 NN, Zwanenburg